Concentratieproblemen en hypnose

Concentratie is ontzettend belangrijk als je wilt werken, moet leren of studeren. Goede concentratie zorgt er voor dat jij met jouw taak bezig bent en je niet laat afleiden door andere zaken of andere gedachten.

 

Iedereen kent dat gevoel wel, dat jij je lekker in je vel voelt en in een goede flow zit, dat je dan heel veel en heel goed werk kunt afleveren of heel goed kunt studeren. En terwijl je in die lekkere flow zit en je goed bezig bent dat de tijd dan ook heel snel gaat. Als jij je focust en concentreert kun jij je taken veel sneller en beter uitvoeren, wat ook weer een goed gevoel geeft. Op het moment dat je niet geconcentreerd bent en je gedachten steeds weer afdwalen, duurt het niet alleen langer dat een taak klaar is en dat je meer fouten maakt, maar zorgt het ook voor meer stress en frustratie. En stress en frustratie zorgen ook weer voor een slechtere focus.

 

Concentratie verbeteren 

Wat je met hypnose kunt doen om je concentratieprobleem te verbeteren of op te lossen, is dat je precies gaat vaststellen wat er voor zorgt dat jij je focus en concentratie verliest. Is het dat jij je bijvoorbeeld zorgen maakt over je financiën, een ruzie, de cijfers van je kinderen op school en moet je daar steeds aan denken dan gaat dat natuurlijk ten koste van je concentratie en van je werk of studeren.

 

Met hypnose kun je emoties, gewoonten, overtuigingen en gevoelens ten aanzien van problemen veranderen. Zo plaats je problemen in een ander perspectief. En zijn het misschien helemaal geen problemen meer of is je gevoel ten aanzien van het probleem veranderd, waardoor je het probleem veel gemakkelijker aan kan. Hypnose kan jou veel meer kracht geven, sterker in je schoenen laten staan, meer zelfvertrouwen geven en je beter grenzen laten aangeven. Met als gevolg dat je veel minder stress ervaart, ondanks dat dezelfde dingen in je leven spelen. Je gaat letterlijk op een andere manier om met de dingen die in jouw leven spelen.

 

Directe suggesties

Verder kan de hypnotiseur of hypnotherapeut samen met jou gaan vaststellen wat jou helpt om je beter te  laten kunnen concentreren. In de juiste staat van hypnose 'Somnambulisme' worden deze suggesties als nieuwe programma's als het ware in je onderbewustzijn geïnstalleerd. Ze vervangen de oude emoties en overtuigingen (programma's) en zorgen er voor dat jij op een andere manier reageert op een zelfde situatie. Je reageert op een manier die beter is voor jou :-)

 

Laat je verrassen door de kracht van hypnose. Sta sterker, voel je krachtiger en vol gefocust.

 

Wil je meer weten wat hypnose voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0