Hypnose en garantie

Ik krijg regelmatig de vraag: "Kun je mij garanderen dat het werkt?". Deze vraag is een eerlijke en belangrijke vraag, want jij wil immers geholpen worden. Hypnose is een effectieve en wonderbaarlijke methode van behandeling. Het laat ons toe om het onderbewustzijn te herprogrammeren op een snelle en effectieve wijze. Er zijn honderden wetenschappelijke studies over hypnose die aantonen dat hypnose een van de meest effectieve manieren is om problemen aan te pakken.

 

Garanties kan ik je echter nooit geven. Als je echter te horen krijgt dat de resultaten gegarandeerd zijn, dan zou ik twee keer nadenken voor je verder gaat.

 

Waarom ik geen garanties kan/mag geven

Over hypnose bestaan veel misverstanden. Veel mensen denken dat hypnose een soort 'mindcontrol' is en dat elke hypnotiseur met een soort toverstafje zwaait om alle problemen weg te toveren. De realiteit is echter anders...

 

Het is gewoon onlogisch en onetisch om garanties te geven op iemands psyche. Het zou dan ook raar zijn dat ik dingen kan garanderen die ik zelf niet kan voelen of zien (namelijke de psyche van iemand anders).

 

Hypnose gaat niet over de hypnotiseur. Hypnose gaat over de samenwerking tussen de hypnotiseur en de cliënt. De cliënt moet volledig open staan om gehypnotiseerd te worden, de cliënt moet alle instructies van de hypnotiseur volgen en de cliënt moet zelf voor 100% van het probleem af willen. Dat zijn de benodigdheden om tot de beste resultaten te komen.

 

Hypnose is niet een show waar de hypnotiseur zijn krachten laat zien. Hypnose is een prachtige tool waarbij twee mensen samenwerken om de kracht van hypnose te gebruiken. Tijdens een diepe staat van hypnose staat je brein meer open om veranderingen te ondergaan en proberen we het probleem of de klacht daar op te lossen.

 

Zal hypnose bij mij werken?

Hypnose werkt bij veel mensen. Dus waarschijnlijk zal het ook bij jou werken. Mocht dat niet het geval zijn en mocht jij niet open genoeg staan voor de hypnose dan zal ik eerlijk zijn en je dat vertellen na de eerste sessie, zodat je geen verdere vervolgsessies hoeft te ondergaan. De realiteit is dat de overgrote meerderheid van de mensen de kracht van hypnose kan ervaren en kan genieten van de positieve effecten van hypnose.

 

Mijn garantie

Mijn garantie aan jou is dat jij mijn prioriteit bent tijdens de hypnose-sessie. Hypnose gaat niet over ons, maar over jou en de veranderingen die jij wil maken. Ik garandeer je dat ik professioneel en eerlijk te werk ga en mijn uiterste best doe, zodat jij tevreden naar huis gaat.