“Al 26 jaar gerookt … en na de hypnose-sessie met Erik ken ik die behoefte niet meer”

 

Jij bent helemaal klaar met roken en jij wilt die sigaretten niet meer, maar je vindt het zo verdomde lastig om daadwerkelijk te stoppen dan is hypnose misschien wel de oplossing waarna jij zocht. Hypnose is een hele krachtig manier om jouw brein als het ware een reset te geven, zodat jij als niet-roker door het leven kunt gaan.

Veel rokers hebben al meerdere pogingen gedaan om te stoppen. Jij misschien ook al … acupunctuur, pleisters, nicotinekauwgom, Champix of op wilskracht. En het enige dat jij wilt is gewoon verlost zijn van dat roken. Alle rokers die willen stoppen die kunnen allemaal vele redenen bedenken  waarom zij willen stoppen met roken. De meeste rokers geven aan dat: 

  • Zij niet langer geleefd willen worden door die sigaretten in het dagelijkse leven
  • Een positieve impuls willen geven aan je gezondheid 
  • Nooit meer geld willen uitgeven aan die kostbare sigaretten
  • Zich tegenwoordig outcast voelen, omdat minder mensen roken en ze buiten in een hoekje mogen roken
  • Een goed voorbeeld willen zijn voor hun (klein)kinderen
  • Roken stinkt
  • Ze een betere conditie willen

Als je bewust weet dat je niet meer wilt roken waarom is het dan zo verdomde lastig om te stoppen, vraag jij je misschien af.

Omdat een ander onderdeel van het brein niet zomaar mee werkt. Het zit namelijk zo … je brein bestaat, in hypnose land, uit verschillende delen. Je bewustzijn en je onderbewustzijn. Als jij je brein vergelijkt met een computer dan is je onderbewustzijn de hardware die op zo’n computer zit. Die hardware zijn allemaal verschillende programma’s die allemaal hun eigen taak op een bepaald moment hebben. 

 

Zo zijn er voor roken ook allemaal programma’s. Zoals als mensen zich gestrest voelen dan krijgen ze de drang om te gaan roken. Iedere roker heeft zelf dingen aan roken gekoppeld die er voor zorgen dat de drang naar roken ontstaat. Bij veel mensen is roken ook gekoppeld aan koffie drinken, pauze, een momentje voor zichzelf willen creëren, gezelligheid, verveling, in combinatie met alcohol, als beloning na werken of het doen van dingen, bij onzekerheid, spanning, etc.. Komt iemand in een bepaalde situatie die gekoppeld is aan roken dan zorgt het onderbewustzijn automatisch voor de drang naar sigaretten.  

 

En dat is de reden waarom het verdomde lastig is om te stoppen met roken. Je kunt bewust willen stoppen met roken maar je wordt dagelijks meerdere malen getriggerd door al die connecties die je brein heeft met roken. Als het druk is, als je stress ervaart, als je misschien alleen al koffie drinkt, als je gegeten hebt, etc. Je moet dus heel sterk in je schoenen staan en de hele tijd focus hebben, zodat jij altijd de wilskracht hebt om die drang te kunnen weerstaan. Want als de focus en de wilskracht minder aanwezig is als je bv. gestrest bent, verdrietig bent of als je ‘gezellig een glaasje alcohol drinkt’, kan het zomaar zo zijn dat je weer voor de bijl gaat. 

 

Hypnose ... reset je brein en je programma's

Tijdens zo’n hypnose-sessie gaan jij en ik samen aan de slag om de programma’s die in je onderbewustzijn zitten aan te pakken, zodat alle redenen en triggers die je nu hebt om wel te roken veranderd worden, zodat het geen redenen meer zijn om te roken. 

 

In de sessie worden je onderbewustzijn en je bewustzijn weer op hetzelfde spoor gezet, zodat ze allebei hetzelfde doel hebben om als niet-roker door het leven te gaan. Hierdoor hoeft je niet langer die interne strijd te voeren en wordt het stoppen daarom een stuk gemakkelijker.

Hoe zou het zijn om vrij te breken van die ongezonde gewoonte ... en dat jij de controle weer in handen hebt

 

Ben jij helemaal klaar met roken en sigaretten ... 

Hypnose is geen tovenarij. De hypnotiseur heeft geen magisch stokje waarmee hij jou in een niet-roker tovert. Bij hypnose is namelijk de wil nodig om te stoppen. Als jij namelijk nog geen afscheid wil nemen van de sigaretten zal je brein niet alle suggesties van de hypnotiseur accepteren en is de kans groot dat jij niet stopt.

 

Ben je echter helemaal klaar met roken, maar lukt het je maar niet om te stoppen dan is hypnose voor jou de beste, effectiefste en meest plezierige manier om te stoppen met roken en een niet-roker te worden.

 

Ik krijg dan ook regelmatig de vraag: “Hoe weet ik dat ik klaar ben met roken?”. Mijn antwoord is dan simpel … “Als jij een sigaret in je hand hebt en je kijkt ernaar … en je denkt dan JOU WIL IK NIET MEER … dan ben jij klaar met roken”.  

 

Dus ben jij klaar met roken en wil jij de controle terug? Maak dan nu een afspraak. Klik hier en laat je gegevens achter en er wordt snel contact met je opgenomen.

 

Wat vinden anderen ervan die deze hypnose-sessies hebben gedaan

Een tijdje geleden belde Sjoerd om een afspraak te maken, omdat hij er klaar mee was. Hij wilde niet steeds bezig zijn met wanneer hij weer kon roken, hoeveel sigaretten hij nog had en of hij nog wel genoeg sigaretten had voor de volgende ochtend. Hij wilde weer een betere gezondheid en conditie ervaren, meer lucht hebben bij het werken en sporten. "Na een hele diepe hypnose voelde het anders, ik moest even wennen aan het idee. Daarna heb ik eigenlijk geen behoefte meer gehad aan sigaretten. En nu maanden later ben ik helemaal niet meer bezig met sigaretten. Ik ben een niet-roker en dat voelt geweldig".

 

Een andere reactie komt van Jaap. "Wat een hele bijzondere ervaring was dat, deze hypnose. Nadat ik jarenlang verslaafd ben geweest aan alcohol en drugs (gelukkig al weer 6 jaar vanaf) was roken nog mijn laatste verslaving. Ik was er klaar mee! Weg met die peuken! Na onze bijzondere hypnose sessie heb ik geen enkele drang meer ervaren. Thanks!".

 

En Myriam wilde twee problemen aanpakken, haar verslaving aan sigaretten en haar verslaving aan cannabis. Één sessie bleek al genoeg en ik kreeg de volgende reactie van haar: "Ik ben ontzettend blij! Al 3 weken geen sigaret of joint meer aangeraakt. Het voelt zo ver-van-mijn-bed-show. Echt TOP!!".

 

Veel gestelde vragen

 

Hoe zit het met ontwenningsverschijnselen?

Tijdens de hypnose-sessie wordt er een niet-roker van je gemaakt. Net zoals alle niet-rokers in de wereld hebben niet-rokers geen last van ontwenningsverschijnselen, omdat ze een niet-roker zijn. En niet-rokers hebben geen behoefte aan sigaretten en hebben ook geen ontwenningsverschijnselen.

 

Ik ben bang om aan te komen als ik gestopt ben met roken?

Tijdens de hypnose-sessie wordt er ook aandacht besteedt dat het roken nooit vervangen hoeft te worden door eten, snacken en snoepen.

 

Is hypnose eng?

Tijdens een hypnose-sessie ben je bij bewustzijn (je slaapt dus niet) en bij bewustzijn hoor je gewoon wat er gezegd wordt. Jij bent bij bewustzijn en volledig in controle.

Bijna iedereen vindt het een heerlijke state-of-mind, relaxt en ontspannen. Er zijn dus geen redenen om ergens bang voor te wezen.

 

Werkt hypnose altijd?

Helaas moet ik Nee op antwoorden. Soms blijft het bewustzijn te actief en heeft degene moeite om in de juiste diepte van hypnose te komen of blijven. Ook komt het voor dat de gegeven suggesties niet geaccepteerd worden door het brein van de hypnotiseerde.

Over het algemeen zijn 8 op 10 stoppen-met-roken-sessies succesvol.

 

Tarief

De hypnose-sessie vraagt een investering van EUR 150,00 en deze kan direct na de sessie contant betaald worden of middels een Tikkie/betaalverzoek.

 

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Klik dan hier.