“Meer dan 20 jaar heb ik gerookt ... en na de hypnose ben ik er totaal niet meer mee bezig”

 

Ben jij op zoek naar dat steuntje ... die extra dat er voor zorgt dat je definitief kunt stoppen met roken?

 

Ik help graag alle rokers die willen stoppen met roken maar het zo verdomde lastig vinden om daadwerkelijk te stoppen.

Veel rokers willen graag stoppen, waarschijnlijk jij ook. Misschien heb je al één of meerdere stoppogingen gedaan. Nicotine pleisters, nicotine kauwgom, acupunctuur, laserbehandeling, pillen op doktersrecept of puur op basis van wilskracht. Voor sommige mensen werken deze methoden, maar voor een groter deel niet. Als je gebruik maakt van wilskracht, kauwgom of pleisters is het heel lastig om te stoppen met roken, omdat je de drang naar roken onderdrukt met wilskracht of nicotinevervangers. De echte bron die zorgt voor de behoefte om te roken wordt daarmee ongemoeid gelaten.

 

De interne strijd

Rokers weten precies alle redenen waarom ze willen stoppen. Toch zorgt er iets binnen in jou ervoor dat die behoefte om te roken blijft bestaan. Ook terwijl jij weet dat het beter is om te stoppen met roken. Er vindt als het ware een strijd plaats. Bewust weet jij dat je wilt stoppen met roken,  maar er is iets onderbewust dat je saboteert. 

 

Ondanks dat je bewust niet meer wilt roken staat je onderbewustzijn nog als roker geprogrammeerd, omdat jij al vele jaren hebt gerookt. In je onderbewustzijn zitten onder andere je overtuigingen, je emoties en je gewoonten. Je rookt al jaren en hebt in die jaren bepaalde overtuigingen over roken ontwikkeld, zoals bv. "Roken is lekker na het eten", "Roken geeft mij rust bij stress" of "Roken is gezellig". Ook heb je meerdere emoties gekoppeld aan roken. Je krijgt bv. zin om te roken als jij je verveelt, gestrest, gefrustreerd of geïrriteerd bent, als het gezellig is of als beloning als je ergens mee klaar bent. En tevens is roken ook een gewoonte. Voorbeelden hiervan zijn als je een kopje koffie drinkt, als je pauze hebt of als je een momentje voor jezelf wilt. Er zijn dus heel veel momenten en emoties die vragen om een sigaret. Dus je onderbewustzijn staat geprogrammeerd als een roker. Dat is ook de reden waarom het maar minder dan 10% lukt om te stoppen met roken op basis van wilskracht, met nicotine pleisters of nicotine kauwgom.

 

Iedere keer wanneer je in een situatie terechtkomt of een gevoel hebt waar jij roken aan gekoppeld hebt, dan denkt je brein "Hé, hier hoort een sigaret bij!" en je brein zorgt voor de trek in een sigaret. Dus als je pauze hebt op je werk, als je gestrest bent, na het avondeten dan zorgt het onderbewustzijn iedere keer er voor dat jij die interne strijd moet aangaan. De ene keer is het zwaarder dan de andere keer, maar het blijft een strijd.

 

Bewust weet jij "Ik wil niet meer roken" maar je onderbewustzijn is je aan het saboteren, want die heeft nog allemaal connecties en programma's met roken.

 

Het onderbewustzijn herprogrammeren

Er zijn simpel gezegd 2 manieren om het onderbewustzijn te veranderen. De eerste is herhalen, heel veel en heel vaak herhalen, totdat het er ingesleten is en het een nieuw programma is. Je kunt het vergelijken met leren autorijden. Tijdens de eerste rijles moest je allemaal nieuwe handelingen doen die bijna tegelijkertijd plaats vinden ... schakelen, koppeling, gas, spiegels kijken, sturen, overzicht behouden. In het begin denk je "Pffff ... hoe ga ik dat allemaal onder de knie krijgen?". Na een tijdje lessen en je rijbewijs gehaald hebben dan gaat het steeds gemakkelijker en na een tijdje kun je goed autorijden zonder er teveel bewust over na te denken. Het is dan een gewoonte geworden, een programma in je onderbewustzijn.    

 

De tweede manier om je onderbewustzijn te veranderen is hypnose. Tijdens diepe hypnose staat je onderbewustzijn wel 200 X meer open om nieuwe overtuigingen, andere emoties en andere gewoonten te gaan aannemen. Als jij in diepe hypnose bent gaan wij aan de slag om je onderbewustzijn te overtuigen dat het voortaan beter, veiliger, gezonder en meer ontspannen is om als niet-roker door het leven te gaan. Je onderbewustzijn krijgt als het ware een reset met betrekking tot roken. Je onderbewustzijn gaan wij overtuigen dat jij een niet-roker bent, zodat je net als andere niet-rokers in deze wereld dat geen behoefte hebt om te roken. En net als alle andere niet-rokers ook geen ontwenningsverschijnselen kent.

 

Hypnose is dus een manier om je onderbewustzijn op een positieve manier te beïnvloeden, waardoor jij dus andere overtuigingen, gevoelens en gewoonten hebt met  betrekking tot roken.

 

 

 

De niet-roker specialist

Sinds ik hypnotiseur ben heb ik mij vooral gericht op de mensen die willen stoppen met roken. Na jaren van uitproberen, verbeteren, testen en weer aanpassen heb ik de meest krachtige methode gevonden voor mijn klanten om een niet-roker te worden en te blijven. Door een hele diepe staat van hypnose te bereiken staat je brein open om allemaal nieuwe instructies te krijgen waarom het beter, veiliger, gezonder, meer ontspannen en leuker is om als niet-roker door het leven te gaan.   

 

Je onderbewuste deel van je brein wordt als het ware gereset, zodat jouw onderbewustzijn en bewustzijn samenwerken i.p.v. tegen elkaar strijden. Geen strijd meer maar een last van je schouders. De programma's in je onderbewustzijn worden op hetzelfde spoor gezet als de dingen die jij bewust wil ...

 

"Breek vrij uit die gewoonte die roken heet ... en neem de controle terug die je in het verleden uit handen hebt gegeven"

 

Ben jij helemaal klaar met roken en sigaretten ... 

Hypnose is geen tovenarij. Ik heb geen magisch stokje waarmee ik jou in een niet-roker tover. Bij hypnose is namelijk de wil nodig om te stoppen. Als jij namelijk nog geen afscheid wil nemen van de sigaretten zal je brein niet alle suggesties van mij accepteren en is de kans groot dat jij niet stopt.

 

Helaas kan ik succes niet garanderen. Hypnose is geen mind control. Wat ik je wel kan garanderen is dat ik 100% mijn best doe en alles uit de kast trek om samen met jou er een succesvolle sessie van te maken. Ongeveer 8 op de 10 mensen is na de hypnose sessie een niet-roker. 

 

Het is tijd om voor jezelf een beslissing te nemen. Kies nu voor wat jij werkelijk wilt en wees eerlijk tegen jezelf ...

  • Ben je klaar met roken of wil je toch nog met vrienden gezellig roken op een terrasje?
  • Ben je klaar met die sigaretten of wil jij een sigaret roken als je gestrest, geïrriteerd of boos ben?
  • Ben je klaar met roken of wil jij je lichaam nog langer als schoorsteenpijp gebruiken?
  • Weg met die sigaretten of wil je de sigaret nog als vriendje of beloning houden? 

 

Maak een duidelijke keuze voor jezelf en wees eerlijk naar jezelf toe: "Wat wil je echt?". Wat is er voor jou echt belangrijk? Maak die keuze en krijg voor jezelf helder wat jij echt wilt. Als je weet wat je echt wilt, onderneem dan actie om te krijgen wat je wilt ... En als jij een niet-roker wilt worden dan help ik je daar graag bij.

 

Klik dan op de button hieronder om een afspraak te maken of voor verdere informatie.

 

 

Wat vinden anderen van de hypnose sessie

Een tijdje geleden belde Sjoerd om een afspraak te maken, omdat hij er klaar mee was. Hij wilde niet steeds bezig zijn met wanneer hij weer kon roken, hoeveel sigaretten hij nog had en of hij nog wel genoeg sigaretten had voor de volgende ochtend. Hij wilde weer een betere gezondheid en conditie ervaren, meer lucht hebben bij het werken en sporten. "Na een hele diepe hypnose voelde het anders, ik moest even wennen aan het idee. Daarna heb ik eigenlijk geen behoefte meer gehad aan sigaretten. En nu maanden later ben ik helemaal niet meer bezig met sigaretten. Ik ben een niet-roker en dat voelt geweldig".

 

Een andere reactie komt van Jaap. "Wat een hele bijzondere ervaring was dat, deze hypnose. Nadat ik jarenlang verslaafd ben geweest aan alcohol en drugs (gelukkig al weer 6 jaar vanaf) was roken nog mijn laatste verslaving. Ik was er klaar mee! Weg met die peuken! Na onze bijzondere hypnose sessie heb ik geen enkele drang meer ervaren. Thanks!".

 

En Myriam wilde twee problemen aanpakken, haar verslaving aan sigaretten en haar verslaving aan cannabis. Één sessie bleek al genoeg en ik kreeg de volgende reactie van haar: "Ik ben ontzettend blij! Al 3 weken geen sigaret of joint meer aangeraakt. Het voelt zo ver-van-mijn-bed-show. Echt TOP!!".

 

"Ha Erik! Nou, wilde nog even een berichtje sturen - net iets over de 1 jaar rookvrij! Geen sigaret meer aangeraakt =) Zo ontzettend dankbaar nog steeds!". Dat was een berichtje wat Sophie mij laatst stuurde.

 

Paul was onder de indruk van de hypnose-sessie en vond het een hele bijzondere ervaring. Later stuurde hij mij een berichtje dat hij "sinds de sessie rookvrij is" en dat het "Gaat beter dan verwacht" en dat hij er alle vertrouwen in heeft.

Veel gestelde vragen

 

Hoe zit het met ontwenningsverschijnselen?

Tijdens de hypnose-sessie wordt er een niet-roker van je gemaakt. Net zoals alle niet-rokers in de wereld hebben niet-rokers geen last van ontwenningsverschijnselen, omdat ze een niet-roker zijn. En niet-rokers hebben geen behoefte aan sigaretten en hebben ook geen ontwenningsverschijnselen.

 

Ben jij bang om aan te komen als je gestopt ben met roken?

Tijdens de hypnose-sessie wordt er ook aandacht besteedt dat het roken nooit vervangen hoeft te worden door eten, snacken en snoepen.

 

Is hypnose eng?

Tijdens een hypnose-sessie ben je bij bewustzijn (je slaapt dus niet) en bij bewustzijn hoor je gewoon wat er gezegd wordt. Jij bent bij bewustzijn en volledig in controle.

Bijna iedereen vindt het een heerlijke state-of-mind, relaxt en ontspannen. Er zijn dus geen redenen om ergens bang voor te zijn.

 

Werkt hypnose altijd?

Helaas moet ik daar "Nee" op antwoorden. Soms blijft het bewustzijn te actief en heeft degene moeite om in de juiste diepte van hypnose te komen of blijven. Ook komt het voor dat de gegeven suggesties niet geaccepteerd worden door het brein van de hypnotiseerde. De garantie die ik geef is dat ik bij iedere sessie alles uit de kast haal om tot het beste resultaat te komen.

 

Tarief

De hypnose-sessie vraagt een investering van EUR 150,00 en deze kan direct na de sessie contant betaald worden of middels een Tikkie/betaalverzoek.

 

Als jij een niet-roker wilt worden, omdat jij het helemaal gehad hebt met die sigaretten dan help ik je graag. Klik op de button hieronder om in contact te komen.