Wie is Erik Tolk

Fenomeen hypnose

Ik ben al geruime tijd geboeid door het fenomeen hypnose, maar toen ik het met eigen ogen had ervaren wat de kracht van hypnose was, wist ik zeker dat ik hier iets mee moest doen. Mijn dochter had enorme last van faalangst op school en was zo verlegen dat het haar in de weg zat. Na één geweldige hypnose-sessie bij een fantastische hypnotherapeute was zij een ander meisje geworden. Veel meer ontspannen en relaxt ging zij naar school en het maken van toetsen was ook geen probleem meer. Haar gevoel was totaal verandert en dat in één sessie. Dit was voor mij het moment om mij op hypnose te storten. 

 

Ik vind de connectie met mijn cliënten heel belangrijk, omdat je moet samenwerken voor de allerbeste resultaten. De connectie en het vertrouwen tussen de hypnotiseur en de gehypnotiseerde zijn de basis voor een optimale sessie.

 

Opleiding

Ik heb mijn diploma All-round Hypnosetherapeut gehaald en tevens heb ik het diploma Certified Hypnotherapist van het geromeerde Dave Elman Hypnosis Institute. Ook heb ik de opleiding 'Masterclass Virtuele Maagband' van Hypnoworld gevolgd.

 

Haarlem, Amsterdam en omgeving

Erik geeft op dit moment de hypnose-sessies in het comfort en gemak van je eigen huis in Amsterdam of Haarlem en omgeving. Veel mensen vinden hypnose toch een beetje spannend en dan helpt de veiligheid van je eigen huis om een goede hypnose-sessie te hebben.

 

De specialist in hypnose en hypnotherapie in Haarlem en Amsterdam voor Stoppen met roken, afvallen en veel meer andere klachten
Erik Tolk CH.

Wil je weten wat Erik voor jou kan betekenen? Klik nu hier en vul het contactformulier in. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.