Afvallen met hypnose

Iedereen weet eigenlijk wel wat hij of zij zou moeten doen om af te vallen, maar blijkt het toch altijd heel lastig om af te vallen en om op dat gewicht te blijven. Hypnose werkt krachtig en effectief bij afvallen en om gewicht te blijven.

 

Bewust weten we allemaal precies wat we moeten doen en daar ligt dan ook niet de sleutel tot het resultaat. In ons onderbewustzijn zitten onder andere onze gevoelens en emoties, onze gewoonten en onze overtuigingen. En hierin ligt de oplossing, omdat ons voedingspatroon hier in vast ligt.

 

Ik werk met twee verschillende concepten om je te helpen met afvallen. Het ene concept is het Virtuele Maagband-traject voor mensen die flink wat overgewicht willen verliezen. Het andere concept is de Afvalbooster voor de mensen die gewoon een aantal kilo's willen verliezen, zodat ze weer strakker in hun vel zitten.

 

Het Virtuele Maagband-traject

Dit is een uniek concept dat keer-op-keer getest is en steeds verder aangepast. In een traject van 5 hypnose-sessies wordt je voorbereid op de plaatsing van de virtuele maagband, wordt de maagband geplaatst en na de plaatsing nogmaals strakker gezet voor de maximale afvalresultaten. Als dat allemaal gebeurd is wordt er in een krachtige vierde hypnose-sessie alles helemaal afgemaakt met een sessie vol power, krijgt je brein alle instructies dat het nodig heeft om je nieuwe lifestyle te bekrachtigen. Daarnaast wordt er nog een sessie gegeven om belemmerende overtuigingen (dat het bord altijd leeg gegeten moet worden, eten als gevolg van stress, eten als beloning, etc.) aan te pakken. 

 

Het Virtuele Maagband-traject is voor mensen die gemotiveerd zijn en die flink overgewicht hebben en een BMI van 30 of hoger. Je moet bereid zijn om er energie in te stoppen. De virtuele maagband is een krachtig hulpmiddel net zoals je brein die een reset krijgt, maar jij moet ook bereid zijn om er energie in te stoppen. Tijdens het traject ga jij nieuwe gewoontes aanleren, zodat jij gaat afvallen en ook het gewenste gewicht kan blijven behouden, omdat jij doet wat daar voor nodig is.

 

Het is een traject, omdat je in 4 stappen geleidelijk komt tot een nieuwe lifestyle. De maagband wordt geplaatst om je daarbij te helpen om minder te kunnen eten om de kilo's te verliezen. Je gaat weer leren luisteren naar je lichaam en alle signalen dat je lichaam geeft, zodat je gaat eten wanneer je honger hebt en stopt met eten wanneer je vol en voldaan bent. En je zult merken dat je helemaal niet zoveel eten nodig hebt om heerlijk energiek door het leven te gaan.

 

Tevens gaan we aan het werk om het vertrouwen in jezelf en in je lichaam te verbeteren, zodat jij met een trotser en blijer gevoel door het leven gaat. Iedereen is een uniek mens en iedereen mag er zijn, dus jij ook. 

 

De prijs van het Virtuele Maagband-traject is EUR 699,00.

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je bellen of contact opnemen via hier.