Afvallen met hypnose

Iedereen weet eigenlijk wel wat hij of zij zou moeten doen om af te vallen, maar blijkt het toch altijd heel lastig om af te vallen en om op dat gewicht te blijven. Hypnose werkt zeer krachtig en effectief bij afvallen en om gewicht te blijven.

 

Bewust weten we allemaal precies wat we moeten doen en daar ligt dan ook niet de sleutel tot het resultaat. In ons onderbewustzijn zitten onder andere onze gevoelens en emoties, onze gewoonten en onze overtuigingen. En hierin ligt de oplossing, omdat ons voedingspatroon hier in vast ligt.

 

Ik werk met twee verschillende concepten om je te helpen met afvallen. Het ene concept is het Virtuele Maagband-traject voor mensen die flink wat overgewicht willen verliezen. Het andere concept is de Afvalbooster voor de mensen die gewoon een aantal kilo's willen verliezen, zodat ze weer strakker in hun vel zitten.

 

Het Virtuele Maagband-traject

Dit is een uniek concept dat keer-op-keer getest is en steeds verder aangepast. In een traject van 4 hypnose-sessies wordt je helemaal voorbereid op de plaatsing van de virtuele maagband, wordt de maagband geplaatst en na de plaatsing nogmaals aangepast voor de maximale afvalresultaten. Als dat allemaal gebeurd is wordt er in een krachtige 4 hypnose-sessie alles helemaal afgemaakt met een sessie vol power, krijgt je brein alle instructies dat het nodig heeft om gemakkelijk je nieuwe lifestyle te bekrachtigen.

 

Het Virtuele Maagband-traject is voor mensen die gemotiveerd zijn en die flink overgewicht hebben en een BMI van 30 of hoger. Je moet bereid zijn om er energie in te stoppen. De virtuele maagband is een krachtig hulpmiddel net zoals je brein die een reset krijgt, maar jij moet ook bereid zijn om er energie in te stoppen.

 

Het is een traject, omdat je in 4 stappen geleidelijk komt tot een nieuwe lifestyle. De maagband wordt geplaatst om je daarbij te helpen om minder te kunnen eten om de kilo's te verliezen. Je gaat weer leren luisteren naar je lichaam en alle signalen dat je lichaam geeft, zodat je gaat eten wanneer je honger hebt en stopt met eten wanneer je vol en voldaan bent. Je gaat luisteren naar alle signalen die je lichaam je geeft net zoals de dieren die in het wild leven. Heb jij ooit een leeuw of mus met overgewicht gezien? Vast niet ... omdat dieren luisteren naar alle signalen van hun lichaam.

 

Tevens wordt er gewerkt aan het vertrouwen in jezelf en in je lichaam. Iedereen is een uniek mens en iedereen mag er zijn, dus jij ook. Verder wordt in het traject het onderdeel emotie-eten aangepakt.

 

De prijs van het Virtuele Maagband-traject is EUR 699,00. Neem hier contact op voor meer informatie  

 

 

 De Afvalbooster

 

 

De afvalbooster is een programma dat bestaat uit 2 hypnose-sessies en is voor de mensen die 'gewoon' wat kilo's willen verliezen. De mensen die 5 tot 15 kilo lichter willen wegen. Wil je weer lekkerder in je vel zitten? Wil jij een gezonder, slanker, energieker en fitter lichaam? Wil je dit jaar het gewicht hebben dat het beste bij je past? Dan is dit programma voor jou ... 

 

Veel mensen hebben het moeilijk dat ideale gewicht te bereiken en te behouden. Bewust weten ze wat ze moeten doen maar uiteindelijk doen ze het steeds weer niet. Ze snoepen en snacken net teveel, scheppen nog wat extra op, omdat het zo lekker is. Dat wijntje of biertje smaakt ook te lekker.

 

Tijdens de 2 sessies wordt je brein gereset om beter te leren luisteren naar wanneer je daadwerkelijk honger hebt, wat voor voedsel je lichaam om vraagt en dat je stopt met eten wanneer je vol en voldaan bent. Ook wordt er ingegaan op drang en behoefte naar zoetigheid, snoep, koek, chips en al het andere lekkere. Krijg de controle terug. Eet wanneer je honger hebt en niet als jij gestrest, geïrriteerd of verdrietig bent.

 

Zorg er weer voor dat jij de controle hebt over eten en dat eten nooit meer de controle heeft over jou

 

De prijs van de Afvalbooster bedraagt EUR 300,00.

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je bellen of contact opnemen via hier.