Stoppen met Roken

Het eerste uur na de sessie leek het wel of er nog een soort strijd in mijn Mind bezig was. Daarna een rondje op de golfbaan gelopen en na afloop een paar biertjes gedronken zonder überhaupt aan roken te denken ...

Hylco


Stoppen met roken

Ik heb het idee dat de hypnose haar werk doet ... geen drang meer naar een sigaret en meer rust in mijn hoofd! Dank je wel, echt heel fijn :-)

Laura

 

Stoppen met roken

Wat een hele bijzondere ervaring was dat, deze hypnose. Nadat ik jarenlang verslaafd ben geweest aan alcohol en drugs (gelukkig al weer 6 jaar vanaf) was roken nog mijn laatste verslaving. Ik was er klaar mee! Weg met die peuken! Na onze bijzondere hypnose sessie heb ik geen enkele drang meer ervaren. Thanks!

J.

 

Stoppen met roken

Ik ben ontzettend blij! Al 3 weken geen sigaret of joint meer aangeraakt. Het voelt zo ver-van-mijn-bed-show. Echt TOP!! 

Myriam

 

Stoppen met roken

Van het roken af in één sessie. Erik zorgt voor een relaxte atmosfeer waardoor jij je snel op je gemak voelt. Hij heeft veel ervaring in het 1 op 1 werken en dat voel je. Prettige stem, fijne ervaring en sigaretten vrij :-)

Pascal

 

OldPain2Go - Pijn aan de pols

De pols van mijn rechter hand gaf mij al enkele jaren last bij het sporten. Mijn pols voelde altijd een beetje stijf en bij verschillende oefeningen in de sportschool voelde ik pijn, waarna ik soms dagen echt last bleef houden. Ik was heel benieuwd naar de OldPain2Go-sessie. Na de sessie, waarbij wij met mijn brein zijn gaan 'onderhandelen' was de pijn weg en voelde mijn pols helemaal soepel. Zoe soepel was mijn pols in jaren niet geweest. Hij beweegt nu net zo soepel als mijn linker pols. Nu ben ik een paar weken verder en heb geen pijn meer gehad en mijn pols is nog steeds soepel, terwijl ik nog steeds voluit sport. Thanks, Erik :-)

Sem 21 jaar

 

Stoppen met roken

Ik was benieuwd naar de hypnose, want ik wilde heel graag stoppen. Bij mij thuis woont nog een kettingroker en ik was heel benieuwd of stoppen met roken samen zou gaan met samen in één huis wonen met een kettingroker. De sessie was heel relaxt en heb sindsdien geen sigaret meer gerookt en dat ga ik ook nooit meer doen. Ik ben zo blij :-) Dank je wel Erik!

Manuela

 

Concentratie en afvallen

Als eerste wil ik je bedanken! Heel vertrouwelijke en een hele fijne ervaring. Ik voel mij een stuk beter, zelfverzekerder! Studeren gaat ook een stuk beter. Ik merk ook dat ik minder honger heb. Ik onthoud goed wat je zei: "Vaak heb je honger, omdat je dat denkt.Maar wanneer je echte honger hebt voel je dat echt in je maag". Ik ben echt tevreden!

Marcha

 

Stoppen met roken

Ik zou je nog laten weten hoe het gaat als Niet-Roker... Het gaat heel erg goed! Soms is er nog een gedachte naar een sigaret maar dat verdwijnt meteen weer, omdat ik er bewust Nee tegen zeg. Ik ben je dankbaar!

Saskia

 

Cocaïne verslaving

Thanks Erik! Na jarenlang dagelijks cocaïne te hebben gebruikt ben ik zo blij dat ik hier van verlost bent. Ik heb de controle weer terug en heb weer rust in mijn lichaam en mijn hoofd. Ik ben weer begonnen met trainen en kijk voor het eerst sinds hele lange tijd vooruit. Ik ben er nog niet maar ben nu al 3 maanden zonder cocaïne.

D.

 

Zelfvertrouwen

 Ik heb altijd last gehad van onzekerheid, in alle opzichten. IK kwam niet voor mijzelf op en maakte mij druk om de kleinste dingen. Toen kwam ik bij Erik terecht. Ik ging de hypnose sessie in zonder enige verwachting, heel relaxt en vooral erg benieuwd wat voor een effect het zou gaan hebben. Erik zorgde ervoor dat ik mij snel op mijn gemak voelde en daardoor werd ik vanzelf rustig. Al gauw, dezelfde week merkte ik al echt verschil. Heel heftig zelfs, ik ben voor het eerst voor mijzelf opgekomen en besefte dat ik ook wat mag zeggen als dat nodig is. Het heeft mij laten inzien dat het goed is om uit te spreken wat je voelt. Het heeft mij een stuk zekerder gemaakt. Ik ben heel blij dat ik de keuze hebt gemaakt om bij Erik de hypnose te gaan doen. Thanks Erik!

S. 

 

Stoppen met roken

Wat fijn! Ik heb de controle weer terug en wordt niet meer geleefd door die sigaretten. Ik ben zo blij om een Niet Roker te zijn!!!

Daniëlle

 

Tanden knarsen

Erik komt over als "down to earth'. En kan tijdens de intake goed luisteren en doorvragen tot de kern. Er hing gelijk een goede, open en veilige sfeer wat helpt bij de hypnose.En met resultaat, ook op de lange termijn! Onbewust en bewust is het tandenknarsen en kaakklemmen stukken minder frequent en veel zachter geworden. Nu denk ik, als het nog gebeurd, het is niet meer nodig om letterlijk door te bijten!

Stephanie

 

Zelfvertrouwen en eetbuien 

Ik heb de hypnose sessie bij Erik Tolk als heel prettig ervaren. De hypnose was zeer ontspannen. Ik ben bij Erik gekomen voor 2 zaken. Ik miste het vertrouwen in mijzelf bij het leiden van mijn eigen zaak, het ontbrak mij aan lef en durf. En ik had last van eetbuien. Het heeft mij bewuster en sterker gemaakt! IK heb nu meer vertrouwen in mijzelf. Ik raad iedereen zo'n sessie aan.

P.