Stop met roken ... NU

Één hypnose sessie is alles wat er voor nodig is

Directe hypnose werkt heel krachtig en effectief als het gaat om stoppen met roken. In één hypnose-sessie met een uniek concept kan je brein gereset worden en kun jij een niet-roker worden, zodat jij geen behoefte, geen verlangen en geen drang meer ervaart naar sigaretten. Jij pakt de volledige controle terug over sigaretten en roken en sigaretten en roken hebben nooit meer de controle over jou.

 

Krachtige hypnose

In de juiste staat van hypnose staat je brein open om allemaal nieuwe informatie te ontvangen. En dit kunnen allemaal je nieuwe overtuigingen worden als deze informatie voor jou acceptabel is. Daarom is het belangrijk dat je zelf moet willen stoppen met roken. Je moet eigenlijk gewoon klaar zijn met roken. Dan ben jij een hele geschikte kandidaat om in aanmerking te komen voor zo'n krachtige hypnose-sessie om een niet-roker te worden.

 

Tijdens de sessie wordt je in een diepe staat van hypnose gebracht. In deze staat kunnen er allemaal veranderingen plaatsvinden in je onderbewustzijn. Dat is de plaats waar al je overtuigingen, je gewoonten en je emoties & gevoelens zich huisvesten. Door allemaal nieuwe acceptabele suggesties te geven aan je onderbewustzijn in die diepe staat van hypnose, dan kunnen dat je nieuwe overtuigingen, gevoelens en gewoonten worden over roken.

 

Niet-roker

Tijdens de sessie maken we samen van jou een niet-roker. Geen ex-roker ... maar een niet-roker, omdat niet-rokers geen last hebben van ontwenningsverschijnselen, geen ongemakkelijke gevoelens en geen ongemakkelijke gedachten hebben over roken en niet-rokers hoeven ook het roken niet te compenseren met eten, snoepen of snacken. Dit zijn allemaal zaken die van toepassing voor ex-rokers. En daarom maak ik van jou een niet-roker. Geen ontwenningsverschijnselen, geen drang, roken niet compenseren en dat alles in één hypnose-sessie.

 

Het gevoel na de hypnose-sessie

Na de sessie is je brein als het ware gereset. Je gevoel voor roken en sigaretten is verdwenen, gewoon niet meer aanwezig. Roken en sigaretten bestaan maar jij hoeft er niets meer mee. De drang en de behoefte naar sigaretten is compleet verdwenen.

ONGEVEER 8 op de 10 mensen IS EEN NIET-ROKER NA ÉÉN HYPNOSE-SESSIE

De hypnose ervaring

Hypnose is een bijzonder prettige ervaring. Je voelt je lichamelijke heel ontspannen en merkt dat je brein heel scherp en gefocust is. Je bent bij bewustzijn en kunt alles horen wat de hypnotiseur zegt. Tevens blijf jij altijd de controle houden. Veel van de cliënten geven als reactie na de hypnose-sessie dat zij zich in tijden niet zo ontspannen hebben gevoeld.

 

Tarief voor hypnose

De kosten voor een Stoppen met Roken-sessie bedraagt EUR 125,00. De betaling geschiedt contant of middels een Tikkie/betaalverzoek na afloop van de hypnose-sessie.

 

Hypnose iets voor jou

Hypnose om te stoppen met roken is voor jou als je op een snelle effectieve wijze wil stoppen met roken. In één hypnose sessie kun jij stoppen met roken, zonder bijverschijnselen en zonder ontwenningsverschijnselen. Alles wat jij moet doen tijdens de hypnose sessie, is bereid zijn om alle instructies te volgen en alle suggesties volledig te accepteren. 

 

Ben jij geschikt

Ben jij helemaal klaar met roken en wil jij nooit meer een sigaret roken, maar lukt het je gewoon niet om op 'wilskracht' te stoppen. Dan ben jij de geschikte kandidaat om met behulp van hypnose te stoppen met roken. Wil jij een Niet-Roker worden neem dan nu contact op.

 

Waar

Ik kom bij je thuis als je in Amsterdam of Haarlem en omgeving woont. Veel mensen ervaren het als heel prettig en geeft het hun een veilig gevoel als de hypnose-sessie thuis plaatsvindt.