Online hypnose

In deze bizarre tijden van de Corona-crisis zijn veel mensen juist op zoek naar gezondheid, rust en vertrouwen. Hypnose is een uitstekend middel die jou hierin kan ondersteunen. Wil jij stoppen met roken en de controle terugnemen? Wil jij je meer kalm en rustig voelen in deze tijden?

 

Vanaf nu bied ik niet allen hypnose-sessies face-to-face aan (natuurlijk met de gepast 1,5 meter afstand), tevens bied ik vanaf nu online hypnose-sessies aan. Met behulp van Skype, beeldbellen of Facetime kunnen we de sessies hebben.

 

Wat is er anders dan een normale hypnose-sessie?

Eigenlijk is er niet veel anders bij een online sessie dan bij een normale hypnose-sessie. Het enige echte verschil is dat de hele sessie online gebeurd en wij dus niet in dezelfde ruimte zitten. Via de online-kanalen kun je dezelfde technieken gebruiken en dezelfde resultaten behalen.  

 

Hoe

Via Skype, beeldbellen en Facetime kan de sessie plaatsvinden. Wat belangrijk is om een goede hypnose-sessie te laten plaatsvinden is dat er een goede internetverbinding is en dat jij in een rustige kamer kan zitten waar geen enkele afleiding is, zodat jij je volledig op de sessie kunt focussen. Terwijl je achter je beeldscherm zit op een stoel kun jij heerlijk in de ontspannen, geconcentreerde staat van hypnose komen. Van daaruit gaat het veranderwerk plaatsvinden terwijl jij heerlijk op je stoel zit.

 

Wanneer

De online hypnose-sessies kunnen plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 uur en 17.00 uur. 

 

Resultaten

Met hypnose kun je veel verschillende problemen aanpakken. Van angst om van je paard af te vallen, stoppen met roken, controle krijgen over je alcohol gebruik, stress verminderen, de toekomst positiever inzien, tandenknarsen t/m wietgebruik achter je laten. Hypnose is een waardevol middel dat ingezet worden om jouw problemen achter je te laten. Voor enkele resultaten kun je hier raadplegen.

 

Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat je gegevens hier achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Reactie schrijven

Commentaren: 0