Werkwijze

Als jij jouw probleem wil aanpakken dan gaat het als volgt te werk. Jouw probleem gaan we aanpakken verdeeld over 2 hypnose-sessies.

 

In de eerste sessie vindt het intakegesprek plaats waarin wij samen precies gaan vaststellen wat het probleem is en wat jij nodig hebt om het probleem te tackelen. Na het intake-gedeelte ga ik jou uitleggen wat hypnose wel en niet is, hoe het werkt en wat ik van jou verwacht tijdens de hypnose. Direct na de uitleg gaan wij beginnen met de hypnose. Deze hypnose-sessie is een voorbereiding op de tweede hypnose-sessie en waarin je gaat kennismaken met het fenomeen hypnose. Hierin ga je ervaren hoe relaxt en ontspannen hypnose is en dat je volledig bij bewustzijn bent en alles kunt horen wat ik te zeggen heb. 

 

Tijdens de tweede sessie staat de hypnose en het oplossen van jouw probleem centraal. Meestal gaan de mensen tijdens de tweede sessie veel gemakkelijker veel dieper in hypnose. Dat is ook de reden waarom er twee sessies plaatsvinden, omdat een bepaalde diepte van hypnose gewenst is om optimale veranderingen te maken. 

 

Tarief

Sessie 1. en sessie 2. hebben allebei het tarief van EUR 125,00 en kunnen na afloop van iedere sessie contant betaald worden of middels een Tikkie/betaalverzoek.

 

Vaker hypnose bij mij ervaren

Mocht je al een keer hypnose bij mij hebben ervaren en je wilt graag ook een ander probleem aanpakken dan kun je een afspraak maken voor één sessie.