OldPain2go

Pijn

Pijn is een signaal van ons lichaam. Het vertelt je: "Er is iets met je lichaam aan de hand is, waar zorg aan besteed dient te worden".

Vaak begint het als een ongemakkelijk gevoel, dat overgaat naar vervelend en dan naar pijn. En als je er dan  nog niets aan doet wordt het steeds erger totdat het zo erg is dat je er wel iets aan moet doen. Of je krijgt acute pijn door een gebeurtenis, zoals dat je valt of je hand brand aan een hete pan. Met deze pijn kun je naar een specialist gaan (huisarts, ziekenhuis, fysiotherapeut, etc.). Zodra er een juiste diagnose is gesteld en er is gedaan wat moet, of tenminste wat mogelijk is, kan jouw lichaam beginnen met herstellen.

 

Als er actie ondernomen is, wordt de pijn minder. Normaal gesproken is de pijn al helemaal weg voordat het lichaam volledig hersteld is. Helaas komt het soms voor dat het probleem, fysiek gezien, al is opgelost maar blijft het pijnsignaal actief. Zo kan er een chronische pijn ontstaan die een negatieve invloed heeft op je leven. In feite geeft ons lichaam een oud pijnsignaal door wat niet meer nodig is. De boodschap is al lang aangekomen en je hebt al de juiste actie ondernomen. Er is dus geen noodzaak meer voor deze oude pijn. Oude pijn is oud nieuws, waar jij al de juiste actie hebt op ondernomen!

 

Vaak zeggen de specialisten, na de behandeling en de tijd van herstel, dat alles er goed uitziet op de foto, scan of dat het blijkt uit de testen. Maar jij hebt nog last ... en zij kunnen niets meer voor je betekenen. En soms is pijnstilling nog de enige optie...

 

En nu komt OldPain2Go®  om de hoek kijken!

 

OldPain2Go

OldPain2Go is een veilige manier voor het wegnemen van pijn, (chronische pijn) die niet meer nodig is. Tijdens de behandeling gaan wij in gesprek met je onbewuste brein, die verantwoordelijk is voor het pijnsignaal. Met het onbewuste brein gaan wij samen 'in onderhandeling' om je onderbewuste brein te vertellen dat dit oude pijnsignaal niet langer gewenst is en overbodig.

 

OldPain2Go is geen hypnose. Ondanks dat wij in contact treden met je onbewuste brein ben jij volledig bij bewustzijn, heb jij de volledige controle, kun je alles horen en gewoon praten. Het werkt snel, veilig, en is effectief met blijvend resultaat!

 

Je hoeft er niet in te geloven, maar… je moet de pijn achter je willen laten!

 

Wat heb je te verliezen – behalve de pijn!

 

Wat kun je met OldPain2Go

Met OldPain2Go kun je vele soorten van pijn aanpakken, zoals rugpijn, hernia's, knieklachten, hielspoor, schouderproblemen, chronisch vermoeidheidssyndroom en nog veel meer.

 

Tarief

Kosten van een OldPain2Go-sessie bedraagt EUR 150,00. Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. 

 

Wil je meer informatie of OldPain2Go iets voor jou kan betekenen of wil je een afspraak maken? Klik dan hier.